Project Zero has been a Platinum Partner of Solax since 2017

Project Zero has been a Platinum Partner of Solax since 2017
Marketing 22 April, 2024
Project Zero has been a Platinum Partner of Solax since 2017
Dynamic rates, linked to SolaX Power's energy storage solutions
22 April, 2024 by
Project Zero has been a Platinum Partner of Solax since 2017
Marketing

SOLAX POWER! 

Ontdek de energieopslagrevolutie met SolaX Power.

Sinds 2012 leidt SolaX Power de weg in innovatieve energieopslagoplossingen. 
Met een solide ervaringsachtergrond levert SolaX voortdurend geavanceerde oplossingen die perfect inspelen op de voortdurend veranderende behoeften van de energie-industrie. 
Twee van hun meest gewaardeerde oplossingen, de X-ESS G4 en X-IES, 
worden geprezen om hun veelzijdigheid en uitstekende prestaties.

De Kracht van de X-ESS G4 hybride omvormer van SolaX Power

Het hart van SolaX's energieopslagarsenaal, de X-ESS G4-serie, met zijn vlaggenschip X1/X3-Hybrid G4, herdefinieert hybride omvormers. Met een vermogensbereik van 3-15 kW is deze omvormer geschikt voor zowel enkele als drie-fase installaties. Met 2 MPPT's en ondersteuning voor 200% PV-oversizing maximaliseert de X1/X3-Hybrid G4 de energieopwekking uit zonnepanelen.

Met razendsnelle omschakeltijden naar off-grid van minder dan 10 milliseconden en een EPS-uitgangsimpuls van 150% gedurende 10 seconden, garandeert de X1/X3-Hybrid G4 een ononderbroken stroomvoorziening, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De X-ESS G4 biedt verschillende configuraties om te voldoen aan diverse energieopslagbehoeften. De compacte en efficiënte T30-oplossing, bestaande uit twee T30-batterijen met een totale capaciteit van 6,0 kWh, biedt een alles-in-één opslagoplossing. Voor grotere installaties maakt de T58-oplossing het mogelijk om maximaal 8 T58-batterijen aan te sluiten, wat resulteert in een indrukwekkende totale capaciteit van 464 kWh wanneer ze worden gecombineerd met parallelle omvormers. Daarnaast biedt de HS25/36-oplossing stapelbare batterijen, waardoor tot 13 eenheden per omvormer kunnen worden geplaatst, wat de schaalbaarheid en flexibiliteit nog verder verbetert.
 Optimaliseer winst met dynamische tarieven en SolaX Power ESS


Dynamische tarieven, gekoppeld aan SolaX Power's energieopslagoplossingen, bieden een innovatieve benadering om winst te maximaliseren en kosten te verlagen. Door dynamische tarieven, die elektriciteitsprijzen aanpassen op basis van realtime vraag en aanbod, kunnen bedrijven strategisch hun energieverbruik beheren om te profiteren van voordelige tarieven. Het integreren van SolaX Power's energieopslagoplossingen verbetert deze aanpak door overtollige energie tijdens daluren op te slaan voor later gebruik tijdens piekuren, wanneer elektriciteitstarieven doorgaans hoger zijn. Deze combinatie optimaliseert niet alleen het energieverbruik, maar vermindert ook de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet tijdens piekuren, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en verhoogde winstgevendheid op lange termijn.