EV-charge met zonnepanelen

EV-charge met zonnepanelen
PROJECT ZERO, Web Administrator 27 September, 2023
EV-charge met zonnepanelen
27 September, 2023 by
EV-charge met zonnepanelen
PROJECT ZERO, Web Administrator

Heb je zonnepanelen én de mogelijkheid om je elektrische auto 
op eigen terrein op te laden? Dan wordt elektrisch rijden wel heel erg duurzaam. 
Vraag info aan een professionele installateurs.

EV-charge met zonnepanelen

Heb je zonnepanelen én de mogelijkheid om je elektrische auto op eigen terrein op te laden? Dan wordt elektrisch rijden wel heel erg duurzaam. 

Vraag info aan een professionele installateurs. 

Maak kennis met Eco-Smart EV-laden via zonne-energie, een intelligentie die van je Wallbox-lader een essentieel onderdeel maakt van elk duurzaam energiesysteem in huis. Gebruik de groene energie die thuis door je zonnepanelen of windturbines wordt opgewekt om je elektrisch voertuig op de meest efficiënte en duurzame manier op te laden. Er zijn twee beschikbare standen waaruit je kunt kiezen; je beslist zelf wanneer je 'fully green' gaat of wanneer je laadt met een combinatie van groene energie en energie afkomstig van het elektriciteitsnet. 
De Eco-Smart-functie is standaard inbegrepen in de 
Pulsar Plus- en Copper SB-modellen.

Begin Eco-Smart te gebruiken via myWallbox

Als je een Pulsar Plus of Copper SB met Power Boost hebt, ben je klaar om Eco-Smart te gebruiken—zonder bijkomende kosten. Download gewoon de gratis myWallbox-app voor toegang tot Eco-Smart en andere slimme laadfuncties zoals planning, realtime statistieken en meer. Heb je nog geen systeem voor zonne- of windenergie? Je lader blijft werken zoals altijd en Eco-Smart is er voor jou wanneer je systeem klaar is!