Smappee wint twee iF Design Awards

Smappee wint twee iF Design Awards
Marketing 13 March, 2024
Smappee wint twee iF Design Awards
een van ’s werelds meest gerenommeerde designprijzen
13 March, 2024 by
Smappee wint twee iF Design Awards
Marketing


Smappee, het innovatief cleantech bedrijf uit Kortrijk, 
wint twee iF Design Awards, een van ’s werelds meest gerenommeerde designprijzen.

Smappee wint 

designprijs !

Smappee valt 2maal in de 
internationale designprijzen

Smappee, het innovatieve cleantechbedrijf gevestigd in Kortrijk, heeft zojuist twee iF Design Awards gewonnen, een van de meest prestigieuze designonderscheidingen ter wereld. De winnende producten van Smappee, de slimme thuislader EV One en de snellader EV Ultra, werden beide bekroond in de productcategorie binnen de automotive sector. Elk jaar dingen ongeveer 11.000 ontwerpen mee naar deze begeerde prijzen. Het is een buitengewone prestatie dat Smappee erin slaagt om dit jaar twee van deze prijzen in de wacht te slepen.

Slim, gestroomlijnd en milieuvriendelijk

De Smappee EV One en Smappee EV Ultra hebben de 132-koppige jury van onafhankelijke experts over de hele wereld weten te overtuigen met hun strakke, minimalistische ontwerp, terwijl ze tegelijkertijd alle geavanceerde functies bieden waar de laders van Smappee om bekend staan. Ze maken het eenvoudig om altijd op een betaalbare en duurzame manier op te laden, door optimaal gebruik te maken van zonne-energie en te profiteren van de voordeligste variabele tarieven. Bovendien zijn de Smappee-laders niet alleen duurzaam qua functionaliteit, maar ook qua vormgeving, omdat ze vervaardigd zijn van multi-recyclebaar aluminium.


De concurrentie voor de iF Design Award 2024 was intens. 

Bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen streden om het prestigieuze kwaliteitszegel te bemachtigen.

"Het winnen van de iF Design Award is een erkenning van onze toewijding aan innovatief ontwerp. Ik ben enorm trots op mijn team, dat consistent duurzaamheid integreert in elke fase van ons ontwikkelingsproces. Het behalen van niet één, maar twee iF Design Awards voor zowel de EV One als de EV Ultra, is een buitengewone prestatie. Samen met de eerdere erkenning van de EV Base, vormt dit de complete EV Line tot een productlijn met een opmerkelijk design. Dit versterkt onze missie om vooruitstrevende technologie te combineren met elegante en duurzame producten.

Proficiat SMAPPEE

En check ons aanbod