Een PV installatie van 330 Kw

Een PV installatie van 330 Kw
Marketing 4 October, 2023
Een PV installatie van 330 Kw
4 October, 2023 by
Een PV installatie van 330 Kw
Marketing

Een PV installatie 
Van 330 Kw!Duurzame Energie in Actie: 330 kW PV-installatie met 324 hoogrenderende zonnepanelen

Project Zero & Christiaens nv
'coveren' Beton De Clercq uit Waregem

In de voortdurende inzet voor duurzame energie heeft Beton De Clercq uit Waregem met trots een geavanceerde fotovoltaïsche installatie van 330 kilowatt in gebruik genomen. Deze grootschalige installatie omvat in totaal 324 hoogefficiënte zonnepanelen, elk met een vermogen van 405 watt.

De krachtige kern van deze installatie wordt geleverd door drie ultramoderne CORE II 110 kW omvormers. Deze geavanceerde omvormers zetten de opgevangen zonne-energie moeiteloos om in bruikbare elektriciteit, die vervolgens wordt geïntegreerd in het elektriciteitsnet.

Met deze duurzame energiebron vermindert Beton De Clercq niet alleen de ecologische voetafdruk, maar draagt het ook bij aan een schone, hernieuwbare toekomst. Deze PV-installatie toont de toewijding van het bedrijf aan innovatieve oplossingen en een duurzame bedrijfsvoering.

Als pionier in duurzaamheid hoopt Beton De Clercq anderen te inspireren om soortgelijke stappen te zetten naar een groenere toekomst, waarin de kracht van de zon wordt benut om onze energiebehoeften te vervullen.