Elektrische auto’s waren nog nooit zo populair,

Elektrische auto’s waren nog nooit zo populair,
Marketing 20 April, 2022
Elektrische auto’s waren nog nooit zo populair,
maar een tekort aan laadpunten gooit roet in het eten.
20 April, 2022 by
Elektrische auto’s waren nog nooit zo populair,
Marketing
Odoo • Image and Text

Tijd om over te schakelen?

Stapsgewijs wordt het aankopen van een elektrische wagen goedkoper. Misschien wordt het tijd om even te berekenen of hoe interessant het nu is.

De benzineprijzen zijn zoals een schip in een storm: ze gaan op en neer zonder enige houvast. Het is één van de grootste redenen mensen de beslissing nemen over te schakelen naar een elektrische wagen. In de eerste paar maanden van ’22 werden evenveel elektrische wagens verkocht als in volledig ’21. Ze profileren het rooskleurig, maar een tekort aan laadpalen zorgt ervoor dat mensen toch de rem erop zetten. Gelukkig heeft Project Zero de oplossing.

Stapsgewijs wordt het aankopen van een elektrische wagen goedkoper, dat uit zich in verkoopcijfers. Van de tot nu toe verkochte wagens in ’22 is bijna 40% hybride of elektrisch. Allemaal goed en wel, maar het probleem is dat het aanbod publieke laadpalen in België niet gelijk meestijgt en blijft steken. Het vinden van een elektrische laadpaal gaat even lastig als sterren zien op een mistige winteravond. Dagelijks worden slechts 285 laadpalen geïnstalleerd, terwijl dit er in de ideale situatie 2000 zijn.

Ze roepen op zo snel mogelijk laadpalen te bestellen, zowel voor thuis als op het werk. Alleen dan geniet je van het maximale fiscale voordeel. Maar alle levertermijnen lopen op, dus wat dan met dat fiscale voordeel? Bij Project Zero vormt dit geen probleem. Met onze ruime voorraad laadpalen van Europese topmerken leveren we relatief snel alle laadpalen die je nodig hebt voor jouw laadproject.